Hotellides jagub rallinädalal veel üksikuid vabu kohti

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Verni Loodmaa hotellides London, Pallas ja Sophia jagub veel ralli ajaks vabu kohti.
Verni Loodmaa hotellides London, Pallas ja Sophia jagub veel ralli ajaks vabu kohti. Foto: Kristjan Teedema

Sel nädalal algav autoralli MM-etapp Rally Estonia toob Tartu öömajad peaaegu pilgeni rahvast täis. Siiski ei tasu heituda neil, kel veel ööbimiskohta ralli ajaks pole.

Hotellide London, Sophia ja Pallas juht Verni Loodmaa sõnas, et enamik hotellitube on ammu rallinädalaks broneeritud, kuid veel on saadaval mõned üksikud toad.

Tartu hotellitubade broneerimine algas juba eelmisel aastal, mil selgusid Rally Estonia 2021. aasta etapi kuupäevad. «Eks esmalt hoolitsesid broneeringute eest need, kes ralliga otseselt seotud – meeskonnaliikmed, korraldajad, tugipersonal,» märkis Loodmaa.

Hotell London majutab nii ralliga seotud inimesi kui ka hulgaliselt rallifänne.
Hotell London majutab nii ralliga seotud inimesi kui ka hulgaliselt rallifänne. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel aastal, mil Eesti võõrustas esimest korda autoralli MM-etappi, kogusid isegi välismeedias kuulsust need majutusettevõtted, mis otsustasid hinnad ralli ajal arulagedatesse kõrgustesse viia, küsides öö eest isegi kuni 1000 eurot.

Loodmaa sõnas, et õnneks võtsid nii käitunud tegelased õppust ning tänavu selliseid absurdseid majutushindu enam ei ole.

Samas tunnistas Loodmaa, et rallinädalal on majutusasutuste hinnad siiski tavapärasest kallimad. «Nõudlus paneb hinna paika,» selgitas ta. ja lisas, et rallinädalal on hinnad Tartu hotellides samasugused kui Pärnus igal tavalisel suvisel nädalavahetusel. «Seega ei midagi üleloomulikku,» märkis ta.

Ka praegu võib veebikeskkonnas booking.com leida selleks nädalaks majutuskohti Tartusse. Hinnad algavad kahele inimesele 50 eurost öö.

Seda, millised ralliässad tema hotellides ööbivad, Loodmaa ei avalda.

Ka Rally Estonia kommunikatsioonipealik Margus Kiiver sõnas, et rallisõitjate ja meeskonnapealike ööbimiskohti ei avaldata. «Eelmise aasta kogemus näitas, et selle info väljakäimine tekitas liiga palju ebatervet huvi,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles