GALERII ⟩ Professor Ülo Lepiku sajandat sünnipäeva peeti ülikooli aulas

Copy

Professor Ülo Lepiku 100. sünnipäevaks olid täna keskpäevaks Tartu ülikooli aulasse kogunenud juubilari sugulased, kolleegid ja õpilased. Lillede ja kinkidega sooviti auväärsele sünnipäevalisele õnne ning meenutati kõnedes tema sajandi jooksul saavutatut.

Sajandaks sünnipäevaks kinkis Tartu ülikool professor Lepikule uue medali, et see oleks täiustuseks juba kolmele varasemale Tartu ülikooli medalile, 1998. aastal saadud Riigivapi IV klassi teenetemärgile, 2001. aasta Eesti teaduste akadeemia medalile ja 2014. aasta Eesti teaduste akadeemia H. Kerese nimelisele medalile. Lisaks on teenekas teadusmees  Tartu Tähe kavaler 2012. aastast.

Juubilarile oli õnne tulnud soovima ka linnapea Urmas Klaas, kelle sõnul teevad Tartust suure ja vägeva linna sellised elanikud. «Olete oma imelise elu jooksul olnud heaks teenäitajaks ja eeskujuks sadadele noortele ja oma teekaaslastele ning see on suur ja hindamatu töö,» tänas linnapea Ülo Lepikut. Õnnitlused ja lilled sünnipäevalisele jõudsid kohale isegi Kadriorust, presidendi kantseleilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles