Füsioterapeudiks pürgijatel tuli tänavu kehalist vormi näidata

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Tervishoiukõrgkoolis käisid tulevaste füsioterapeutide kehalised katsed kaks päeva hommikust õhtuni. Eile pani teiste hulgas oma võimed proovile ka Grete Eerikson.
Tervishoiukõrgkoolis käisid tulevaste füsioterapeutide kehalised katsed kaks päeva hommikust õhtuni. Eile pani teiste hulgas oma võimed proovile ka Grete Eerikson. Foto: Sille Annuk

Noored tulevad Tartusse endiselt agaralt õppima, seda näitab Tartu ülikooli ja Eesti maaülikooli kandideerijate suur hulk. Tartu tervishoiukõrgkoolis õppimise vastu on huvi aga veelgi kasvanud – avaldusi tuli möödunud suvega võrreldes 400 rohkem.

Tartusse tullakse endiselt agaralt õppima. Seda näitavad jätkuvalt kõrged kandideerimisnumbrid Tartu ülikooli ja Eesti maaülikooli. Tartu tervishoiukõrgkoolis on õppimise vastu huvi veelgi tõusnud – avaldusi tuli möödunud suvega võrreldes 400 tükki rohkem.

Juba teist aastat järjest kandideeritakse julgemalt ka kõrgemasse kunstikooli Pallas. Rektor Vallo Nuust usub, et ühelt on selle taga elektroonilise vastuvõtu mugavus. Möödunud aastal tehti kogu vastuvõtt veebi teel ja kuna läks nii hästi, otsustati juba siis, et nii ilmselt jääbki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles