Riia ja Turu tänaval algavad täna öösel asfaltimistööd

Lenel Karu
, reporter
Copy
Riia ja Turu tänaval algavad täna öösel asfalteerimistööd.
Riia ja Turu tänaval algavad täna öösel asfalteerimistööd. Foto: Kristjan Teedema

Riia tänava ja Turu tänava lõikudel algavad 6. juuli öösel asfaltimistööd. Töid tehakse ajavahemikus kell 22–6 ja need kestavad reedeni, 9. juulini. Asfaltimistööd on käsil Riia tänaval Võidu sillast Ülikooli tänavani ning Turu tänaval Riia ja Aida tänava vahel.

6. ja 7. juuli öösel suletakse täielikult Riia-Turu ristmik ja teelõik Ülikooli tänavast Võidu sillani. 8. juuli öösel suletakse Turu tänava linnast väljuv sõidusuund ja 9. juulil suletakse Turu tänava linna sisenev sõidusuund. Liiklejatel palutakse jälgida ajutist liikluskorraldust. Keerulisemates kohtades on reguleerijad.

6. ja 7. juuli öösel pääseb Uueturu ja turuhoone parklatesse Ülikooli tänava poolt üle Küüni tänava. Selleks eemaldatakse mõned tõkispostid. Turu-Riia ristmiku sulgemisel on kavandatud ümbersõit Narva mnt – Fortuuna – Pikk – Sõpruse sild ja kui Riia mäe poolt läheneda, siis Riia–Kalevi–Soola, ning kui Turu tänavalt, siis Turu–Soola–Kalevi. Vabaduse puiestee on liiklusele suletud.

Linnaliinibussid pääsevad läbi 6. juulil kell 22–23.30 skeemi järgi ning 7. juulil kell 22–23.30 reguleerija ja liikluskorraldusvahendite juhiste järgi.

Turu tänava sõidusuundade sulgemisel kasutatakse kahesuunaliseks liikluseks vastassuunda.

Tööde teostaja lähtub asfaltimistööde kavandamisel asfaltimiseks sobilikest ilmadest.

Liiklusskeeme näeb Tartu linna kodulehel SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles