Ülevaatuseta maastur tekitas liikluses segadust kahtlaste manöövritega

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Narva maantee ristmikul tegi kummalisi manöövreid must Toyota Land Crusier, millel puudub kehtiv ülevaatus.
Narva maantee ristmikul tegi kummalisi manöövreid must Toyota Land Crusier, millel puudub kehtiv ülevaatus. Foto: Anti Rästa

Murelik liikleja tegi Facebooki avalikus grupis «Märgatud: Tartus» postituse, kus võrdles praegust liikluskultuuri varasemaga ja tõi ühe näitena välja olukorra Narva maanteel, kus ERMi lähedal ristmikul tegi kummalist sõitu must maastur. Transpordiameti e-teeninduses sõiduki numbrimärki kontrollides selgus, et maasturil puudub kehtiv tehnoülevaatus.

Tähelepaneliku liikleja Anti Rästa postituses seisis:
«Mis toimub Tartu liikluskultuuris? See paar päeva vana foto on vaid üks näide, ma ei tea kas pohhuismist või lihtsalt «ei pannud tähele». Länkar (Toyota Land Cruiser – toim) tuli suunaga Jõhvi maantee suunas, libises sujuvalt punase tule alt peaaegu ristmikuni välja, vilgutas suunda paremale ja siis lülitas selle jälle välja, justkui tahaks ERMi poole keerata, aga ei tahaks ka. Liikuma hakkas, kui meie suunal oli tuli taas roheline ja siis kimas edasi Tartu-Jõhvi maantee suunas.»

Postitaja lisas, et murekohad on ka ettekeeramised ning lubatud sõidukiirusest oluliselt aeglasemalt liikumine. Samuti teevad teda murelikuks jalakäijad ja ratturid, kes on teeületusel ninapidi telefonides ning samal ajal kõrvaklappidest muusikat kuulavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles