Elva valla turismijuhina alustab tööd Moonika Einaste

Tartu Postimees
Copy
Elva valla uus turismijuht Moonika Einaste.
Elva valla uus turismijuht Moonika Einaste. Foto: Elva vallavalitsus

Täna alustab sihtasutuses Elva Kultuur ja Sport Elva valla turismijuhina tööd Moonika Einaste, kes peab turismis oluliseks külalist kõnetavat kohalugu ja kordumatut emotsiooni.

Moonika Einaste on lõpetanud Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismi- ja hotelliettevõtluse eriala. Ta on varem töötanud Tartu hotellides Dorpat ja Lydia. Lydia hotellis oli ta ametis müügiosakonnas ning oli ka uue hotelli avamise juures. Einaste on omandanud väärtuslikke kogemusi Itaalias Firenzes ärihotellis.

Einaste otsustas turismijuhiks kandideerida uudishimust Lõuna-Eesti ühe sihtkoha arenduse vastu. «Olen seni olnud oma töös seotud majutusvaldkonnaga ja tundsin, et töökoht Elva vallas pakub mulle põnevat väljakutser, seda eriti ka Tartu 2024 sündmuste valguses,» rääkis ta. Einaste sõnul pole talle tänu töökogemusele võõras ka kliendisuhete hoidmine ning ta peab ühe piirkonna müügiartikliks piiritut külalislahkust, külalist kõnetavat kohalugu ja kordumatut emotsiooni.

«Ootan põnevusega, et saaks panustada just nõnda innovaatilise koha arendusse nagu seda on Elva vald. Näen, et Elva vallal on pakkuda nii mõndagi, mis tekitab koduse tunde kõigile külalistele ning jätkab elamuste pakkumist ka kohalikele. Mul on suur rõõm seda valdkonda koordineerima asuda,» lisas ta.

Moonika Einaste asendab seni turismijuhina töötanud Hemminki Otstavelit tema lapsehoolduspuhkuse lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles