Algab Puiestee tänava rekonstrueerimistööde järgmine etapp

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Puiestee tänava rekonstrueerimine.
Puiestee tänava rekonstrueerimine. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Puiestee tänava rekonstrueerimistööd liiguvad järgmisesse etappi. Järgmisel esmaspäeval suletakse läbivale liiklusele Põllu ja Puiestee tänava ristmik ning teelõik Ujula ja Lubja tänava vahel.

28. juunist kuni 9. juulini suletakse läbivale liiklusele Põllu ja Puiestee tänava ristmik. Bussiliinidele võimaldatakse läbipääs. Kui bussiliinide läbipääsul peaks toimuma muutusi, siis koostatakse uued ajutise teekonna skeemid ja antakse eelnevalt teada.

Esmaspäevast juuli lõpuni suletakse Ujula ja Lubja tänava vahel asuv teelõik. Lubja tänava ristmik on liiklejatele avatud. Kohalikele ja teenindavale transpordile võimaldatakse juurde- ja väljapääs. Ümbersõiduna on soovitatav kasutada Jõgeva mnt - Jõhvi mnt - Narva mnt ja vastupidi.

Praegu liikluseks suletud teelõik Põllu ja Ujula tänava vahel saab valmis 12. juuli paiku ja avatakse seejärel liikluseks.

Bussiliiklus:
Buss nr 4 sõidab marsruudil Puiestee - Lubja - Kalmistu - Aru - Muru - Kruusamäe - Kummeli - Vahi ring - Kruusamäe - Muru – Aasa – Nurme - Peetri - Liiva - Puiestee. Aiandi peatus asub ajutiselt Muru tänaval (Aru-Muru ristmiku lähistel). Põllu ja Välja peatust ei teenindata ja nende asenduspeatus on Muru. Üks ajutine peatus on paigaldatud Aasa tänavale (Aasa – Nurme) ristmiku lähistele. Nurme ajutine peatus on paigaldatud Peetri tänavale (Peetri - Nurme ristmiku lähistele) ja Risti ajutine peatus on paigaldatud Peetri tänavale (Liiva - Peetri ristmiku lähistele).

Buss nr 10 sõidab Puiestee - Lubja - Kalmistu - Aru - Muru - Kruusamäe - Põllu - Puiestee - Põllu - Kruusamäe - Muru – Aasa – Nurme - Peetri - Liiva - Puiestee. Aiandi peatus asub ajutiselt Muru tänaval (Aru-Muru ristmiku lähistel). Üks ajutine peatus on paigaldatud Aasa tänavale (Aasa – Nurme) ristmiku lähistele. Nurme ajutine peatus on paigaldatud Peetri tänavale (Peetri - Nurme ristmiku lähistele) ja Risti ajutine peatus on paigaldatud Peetri tänavale (Liiva - Peetri ristmiku lähistele).

Buss nr 9 sõidab Puiestee - Lubja - Kalmistu - Aru - Muru - Kruusamäe - Narva mnt. Aiandi peatus asub ajutiselt Muru tänaval (Aru-Muru ristmiku lähistel). Põllu ja Muru peatust ei teenindata ja nende peatuste ajutine peatus on Kruusamäe tänaval (Muru-Kruusamäe ristmiku lähistel).

Ööliin nr 21 sõidab Kruusamäe - Kummeli - Vahi ring - Kummeli - Kruusamäe - Nurme - Peetri - Liiva - Puiestee. Peatub Kummeli ja Muru peatuses. Põllu ja Välja peatust ei teenindata, asenduspeatus on Muru.

Liiklusskeeme näeb Tartu kodulehelt: www.tartu.ee/et/uudised/puiestee-tanava-rekonstrueerimistoode-jargmine-etapp-toob-muudatusi-liikluskorraldusse

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles