Tartu turul toimub Eesti esimene maasika-drive-in

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tartu avaturg.
Tartu avaturg. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna ja homme kell 15–18 saab Tartu avaturu peaväravast Soola tänava poolt turu keskteele sisse sõita, lühikeseks ajaks parkida, suuremad ostud sooritada ja kauba otse autosse laadida.

«Selline mugav sõida-ja-osta-variant on meie teada esmakordne Eestis, mistõttu ootame rohkelt maasikasõpru ja oleme tänulikud kauplejatele,» ütles Tartu Turu juhataja Rene Kiis.

«Uudne ja mugav võimalus müüjatele ning ostjatele», arvas pikaeagne ja Turu Templiga kaupleja OÜ Luunja Maasikas  juhataja Mart Sauk.

Turu Tempel on kvaliteedimärk eeskujulikele kauplejatele, kes ise toidukraami kasvatavad või valmistavad ja turul müüvad.

«19.–22. juunil korraldame ürituse «Jaanirõõmud Tartu Turul», mille üks osa on ka maasika-drive-in. Avame uusi söögikohti, põllumajandusmuuseum korraldab maaeluteemalist jaanilusti ja raadio Ring FM teeb otseülekannet. Turg on linna meeleolukamaid paiku, linna- ja maarahva kokkusaamise koht, kus kohtuvad päris toit ja päris elu», lisas Kiis.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles