Kolmas galeriide öö hoiab Aparaaditehase hilisõhtuni lahti

Armas Riives
, reporter
Copy
Aparaaditehases tuleb taas galeriide öö.
Aparaaditehases tuleb taas galeriide öö. Foto: Kristjan Teedema

12 Aparaaditehase galeriid ja näituseruumi ning kõrvalasuvas Samelini kompleksis tegutsev Art & Tonic hoiavad täna oma uksed kuni hilisõhtuni külalistele lahti.

Õhtu jooksul on kõigil võimalus käia mitme uue näituse avamisel, kohtuda kunstnike ja galeristidega, soetada kunsti, osaleda akrüülivalamise töötubades ning nautida Psühhoteegi valitud vinüüle Aparaaditehase ja Estonian Funk Embassy DJ Robert Kähri esitust Samelini hoovis.

Galeriide ööl on võimalik osaleda kolmel ekskursioonil. Kell 19 alustab Galeriide öö korraldaja Stella Mõttus galeriide tuuri. Kell 20 ootab Aparaaditehase programmijuht Kerli Jõgi maja ajaloo tuurile ning kell 21 viib kunstnik ja majaline Madis Liplap huvilisi oma ateljeesse ning teistesse lemmikpaikadesse Aparaaditehases. Tuurile registreerimine aadressil ekskursioon@aparaaditehas.ee. Kogu programm ja tuurid on tasuta ning kestavad kuni 23.

Kogo galerii tähistab pidulikult Kristi Kongi näituse «Sädelev täht Magenta. Oli see unes või oli see ilmsi?» lõppu, fotogaleriis Ag47 on üleval Renee Altrovi näitus «Mustvalged maastikud», tARTu poes saab näha Jüri Arraku näitust «Mustvalge ja värviline», R galeriis on eksponeeritud Resa Tiitsmaa nukukunsti näitus «SUVI. Aitäh, et tulid!», TYPA tähistab oma 10 +1 sünnipäeva suure tagasivaatenäitusega, Paintbar Shop avab oksjoninäituse, Aparaaditehase koridorigaleriis on Ralf Sannikovi maalinäitus «Oktavian», ja Art & Tonicus räägib Reigo Kuivjõgi näitusest «Inimtekkelised maastikud. Ilma Inimesteta».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles