Jaaninädala suveleitsakus kerkivad õhutemperatuurid 35 kraadini

BNS
Copy
Kuumad ilmad lausa meelitavad ujuma.
Kuumad ilmad lausa meelitavad ujuma. Foto: Kristjan Teedema

Eeloleva jaaninädala esimeses pooles kergitab troopiline õhumass termomeetrinäidu paiguti 35 soojakraadini, vahelduseks võib aga tulla ka hoovihma ja äikest.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva selge ilm. Puhub lõunakaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 15–21 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab kohati hoovihma ja valitseb äikeseoht. Puhub lõunakaaretuul 2–8, puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 29–34, rannikul kohati 24 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub valdavalt kagutuul 2–8 m/s. Sooja on 17–22 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab kohati hoovihma, on äikeseoht. Puhub lõunakaaretuul 2–8, puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 30–35, rannikul kohati 25 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub lõunakaaretuul 1–7 m/s. Sooja on 17–22 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 30–35, sajupilvede all ja rannikul kohati 22–25 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles