Tartu tunnustab kultuurimetseene

Liisa Salekešina
Copy
Läinud aasta novembris rajati tartu Raekoja platsile uisuplats. See sai teoks suuresti OÜ Giga Investeeringud toel.
Läinud aasta novembris rajati tartu Raekoja platsile uisuplats. See sai teoks suuresti OÜ Giga Investeeringud toel. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud aastal paistsid Tartu kultuuri, spordi ja noorsootöö toetajatena enim silma OÜ Giga Investeeringud, B&W Metall, Saint Gobain Glass Estonia SE / BU Baltiklaas, AS Ehitustrust, Tallink ja AS Rantell. Kõiki neid tunnustab Tartu linnavalitsus nüüd kultuurimetseeni aunimetusega.

 Tänu Giga Investeeringutele sai eelmisel aastal teoks tartlaste ammune unistus – uisuväljak Raekoja platsil. Ettevõtte panus ei seisnenud mitte ainult ehituse ja enam kui kahe kolmandiku kasutuses oleku eelarve katmises, vaid ka igakülgses kaasamõtlemises ning töötajate abis. B&W Metall toetas Visa halli uue BMXi keskuse rajamist. Saint Gobain Glass Estonia SE / BU Baltiklaas on jõululinn Tartu kauaaegne toetaja. Ehitustrust on toetanud linna päeva üritusi ning panustanud viimastel aastatel ka jõululinn Tartu ehitusse ja arendusse. Tallink on Vanemuise teatri peatoetaja. Rantell paneb õlga alla spordiklubidele, näiteks jalgpalliklubile Welco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles