Linnavalitsus valis välja autovabaduse puiesteele toitlustajad

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Toitlustajaid oli tarvis ka mullusel autovabaduse puiesteel.
Toitlustajaid oli tarvis ka mullusel autovabaduse puiesteel. Foto: Maanus Kullamaa

Tartu linnavalitsuse teatel oli autovabaduse puiestee viiele toitlustuskohale 11 kandideerijat, kellest hindamiskomisjon valis välja viis. «Soovisime leida pakkujaid, kes moodustaksid autovabaduse puiesteele mitmekülgse tänavatoiduallee, kust oleks võimalik osta nii kergemaid eineid, magusat ja kohvi kui ka pisut tugevamat kõhutäidet. Pakkujate tase oli üsna ühtlane,» rääkis linna turundusjuht Helen Kalberg.

Võitjateks tunnistati OÜ Lardon (Pastaljano buss, kus valmib käsitööpasta mitmesuguste kastmetega), MTÜ Seven & Sons (Kolm Tilli ja Pepe’s ühine tänavatoiduauto pitsade ja mereandidega), OÜ Mathugo (mahekohv ratastel, kohvijookide kõrvale pakutakse ka kreppe ja vahvleid), OÜ Mullika Tänavatoit (mullivahvlid täidisega nii soolase- kui ka magusasõpradele, kuumad ja külmad joogid) nnig OÜ Mahlabaarid (smuutid).

Need tänavatoitlustajad tegutsevad autovabaduse puiesteel 9. juulist 8. augustini. Möödunud aastal käis sealsamas kuu ajaga üle 150 000 külastaja ning toimus rohkem kui 200 üritust, etteastet, vestlust, kohtumist, minikontserti ja töötuba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles