Rally Estonia piletitest on osa tsoone juba läbi müüdud

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Rally Estoniat saab tänavu jälgida 60 pealtvaatamispunktis. Mullu oli neid 36, näiteks pildil olev Prangli 2 kiiruskatse Veskil.
Rally Estoniat saab tänavu jälgida 60 pealtvaatamispunktis. Mullu oli neid 36, näiteks pildil olev Prangli 2 kiiruskatse Veskil. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reedel, 4. juunil kell 10 algas Rally Estonia rallipasside müük. Tänaseks ehk veidi enam kui kaks ööpäeva hiljem on osa rallipasside tsoone läbi müüdud.

Tänavu on Rally Estonial kasutusel eelmisel aastal ennast õigustanud rallipasside paketid, kus igas grupis on kuni kaheksa pealtvaatamiskohta.

Müüki tuli 16 grupi rallipassid (sh matkasuvilatele mõeldud grupp). Igasse gruppi müüakse kuni tuhat passi. Lisaks tulevad müügile ka kolm vipipassi gruppi.

Rally Estonia pressiesindaja Margus Kiiver vahendas pühapäeva õhtul, et päris täpset passide müügi statistikat avalikkusega jagada ei saa, aga saab öelda, et müük algas probleemideta ning on olnud ootustekohane ehk huvi on suur.

Ta märkis, et hetkel on läbi müüdud 10. rallipassi grupp ning on veel mõni selline grupp, kus on huvi olnud suurem.

Rallipass number 10 sisaldab kiiruskatseid 3, 6, 9, 11, 14, 17, 20 ja 23. Pealtvaatamisalad on näiteks Leigo järve ja Kulbilohu ala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles