Riia-Vaksali viaduktil alustati plaatimisega

Lenel Karu
, reporter
Copy
TRT02:VIADUKT  : TARTU  EESTI   04JUN21 
Riia-Vaksali ristmiku uues tunnelis alustati plaatimisega.
 sa/Foto SILLE ANNUK / TARTU POSTIMEES
TRT02:VIADUKT : TARTU EESTI 04JUN21 Riia-Vaksali ristmiku uues tunnelis alustati plaatimisega. sa/Foto SILLE ANNUK / TARTU POSTIMEES Foto: Sille Annuk

Riia-Vaksali viaduktil alustati fassaadi ja tunnelite plaatimisega. Tööd kestavad augusti lõpuni, seejärel hakatakse leevendama ristmikul kehtivaid liikluspiiranguid.

Esialgu tehakse plaatimistöid poolel ehitusalal ning need ei sega praegu kehtivat liikluskorraldust. Pärast plaatimist avatakse ristmikud ja jalakäijate tunnelid ning lubatakse autoliiklus suuremas mahus kui 1+1 sõidural.

Riia-Vaksali tänava ristmiku rekonstrueerimise eesmärk on muuta piirkond kergliiklejatele ohutumaks ja mugavamaks. Ristmiku rekonstrueerimisprojekti alus on Tinter-Projekt OÜ koostatud eelprojekt, milles on arvestatud ideekonkursi võidutööd «Sindlinahk» (Part OÜ).

Töid rahastatakse Tartu linna ja Ühtekuuluvusfondi projekti «Tartu raudteejaama arendamine ja ligipääsetavuse suurendamine» vahenditest. Tööde valmimise eeldatav tähtaeg on 2022. aasta algus, töid teeb AS TREV-2 Grupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles