Põlvamaal murdis nooruk kauplusbussi sisse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaader Reporter.ee videost

Põlvamaal Tilsi külas on viimase kahe nädala jooksul kolm korda kauplusbussis vargil käidud ning kinni peetud kohalik noormees, kes võttis ühe sissemurdmistest omaks.

Kauplusbussi pidava OÜ Tilsiko juhatuse esimees Arvi Võru rääkis, et sisse murti kolmapäeval, esmaspäeval ja teisipäeval ning bussi klaasid peksti puruks, vahendab Reporter.ee.

«Politseinikud said pärast sündmuskoha ülevaatamist informatsiooni võimaliku tegija kohta ja ühest küla korterist peeti kinni seltskond, kellest üks osutus 17-aastaseks noormeheks, kes peeti antud teo sooritamises kahtlustatavana kinni,» rääkis Põlva politseijaoskonna juht Tarmo Stokkeby. Ta lisas, et noormees kuulati üle ja ta kinnitas oma teo üles. Seda, kas sama isik rüüstas kauplusautot kolm korda, Stokkeby ei kinnitanud.

Täpne kahju on veel selgitamisel, kuid esialgsetel andmetel haaras varas kaasa peamiselt alkoholi ja maiustusi. Võru sõnul viidi ära alkoholi, sigarette, komme, šokolaadi, tulemasinaid ja toidukraami. «Aga põhiosa moodustas alkohol ja kallis alkohol ikka,» ütles ta. Võru sõnul on korduvad vargused väikeettevõttele suur löök, mille mõju annab tunda kevadeni välja.

Korteris, kust noormees tabati, käis politsei saabudes parajasti varastatud kraami najal püsti pandud pidu. Stokkeby sõnul on nooruk kriminaalhooldusel ning politseile varasemast tuttav. «Siiamaani toime pandud tegude eest teda vangi pandud ei ole, aga kuna ta on korduvalt toime pannud kuritegusid, siis ilmselt on igal oinal oma mihklipäev,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles