Vehkleja Julia Beljajeva abiga täitusid koduta kasside liivakastid kuuks ajaks liivaga

Tartu Postimees
Copy
Vehkleja Julia Beljajeva(vasakul) koos Dr. Sterni ja MTÜ Cats Help esindajatega.
Vehkleja Julia Beljajeva(vasakul) koos Dr. Sterni ja MTÜ Cats Help esindajatega. Foto: Erakogu

Eile anti taas üle Eesti ühe esivehkleja Julia Beljajeva Facebooki fännilehel toimunud heategevuskampaaniaga kogutud kassiliiv. Sellist kampaaniat on vehklejanna Facebooki lehe haldaja Brit Mesipuu juba paar korda korraldanud, kuid toetuse saaja on iga kord olnud erinev. Sel korral koguti Facebooki lehel 3600 meeldimist, mis tähendas 360 liitrit kassiliiva Dr. Sternilt.

Julia Beljajeva sõnas, et kassid ja koerad on talle alati südamelähedased olnud. «Ka minul endal on kodus kass Markiis ja koer Benni. Armastan neid väga ja nad on minu jaoks suurepärased emotsioonide tasakaalustajad ja aitavad rasketel hetkedel hetkes olla,» sõnas vehkleja

Ta lisas, et tema jaoks ei olnud küsimustki, kui tehti Dr. Sterni poolt ettepanek järjekordseks heategevuskampaaniaks. «Tore, et sain taas oma Facebooki fännilehega paljudele kassidele abiks olla.»

Seekord läks kassiliiv MTÜ-le Cats Help. MTÜ esindaja Evelyn Taaler selgitas, et Cats Help on vabatahtlikest koosnev organisatsioon hüljatud kasside abistamiseks. «Meie missiooniks on tänavalt päästetud loomad terveks ravida, kiipida, steriliseerida ja uude koju saata,» rääkis Taaler.

Cats Help tegutseb tänu heade inimeste annetustele. Nende hoole all on praegu 260 kassi, kellest 109 on kassipojad. «Dr. Sterni heategevusfond tegi meie elu mõneks ajaks palju kergemaks. Selle koguse liivaga saame kiisude liivakastid täita ligi kuu aega ja hingata korraks pisut kergemalt,» sõnas MTÜ eestvedaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles