Tänavune Tartu linna ja maakonna suvekampaania kutsub nautima tartumaiseid elamusi

Tartu Postimees
Copy
Suvine Tartu meelitab loodetavasti taas nii sise- kui välisturiste.
Suvine Tartu meelitab loodetavasti taas nii sise- kui välisturiste. Foto: Sille Annuk

Sel nädalal algab Tartumaa suvekampaania, mis kutsub siseturiste avastama Tartu linnas ja maakonnas pakutavaid ehedaid tartumaiseid elamusi. Kampaania kestab juuni lõpuni.

Tartu linna turundusjuht Helen Kalberg rääkis, et nii Tartu linn kui ka maakond suudavad pakkuda palju üllatavat isegi piirkonna elanikele, rääkimata siia saabuvatest turistidest. «Tänavuse kampaaniaga soovime inimestele lähemale tuua just siinsed elamused, tutvustades laia spektrit alates maitseelamustest ja lõpetades aktiivse puhkusega. Elamusi võib kogeda nii paadimajas ööbides, ootamatus paigas toimuval Emajõe suvekontserdil, rattamatkal või hoopis teaduskatseid tehes,» sõnas ta.

Visit Tartu veebilehelt leiab laias valikus kampaaniaüritusi ja -kogemusi nii peredele, kultuurituristidele, aktiivse puhkuse harrastajatele, maitsenaudingute otsijatele, loodushuvilistele kui ka kõigile neile, kes soovivad aja maha võtta ja nautida hetke.

Ka sel suvel toimuvad omanäolised teematuurid, mis tutvustavad piirkonda tavatute nurkade alt. Need on kõikidele osalejatele tasuta. Käesoleval aastal on erilise tähelepanu all Emajõgi ja veeseiklused ning suve jooksul toimub erineva temaatikaga põnevaid paadimatku.

Tartumaal puhkajad või veel oma reisiotsust kaaluvad huvilised on oodatud osalema ka kampaania auhinnamängudes, mille info leiab Visit Tartu Facebooki ja Instagrami sotsiaalmeediakanalitest. Väärt auhinnad on välja pannud piirkonna turismiettevõtjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles