Autovabaduse puiestee disainiturule otsitakse kauplejaid (1)

Tartu Postimees
Copy
Autovabaduse puiesteele otsitakse kauplejaid.
Autovabaduse puiesteele otsitakse kauplejaid. Foto: Margus Ansu

Sel suvel muutub lõik Vabaduse puiestee sõiduteest kuuks ajaks taas ainult jalakäijate ja kergliiklejate pärusmaaks ning mitmekülgsee tegevusega sisustatud alal peetakse ka laupäeviti disainiturgu. Kauplejad saavad ennast turule registreerida taotlusvormi kaudu.

Disainiturud toimuvad autovabaduse puiesteel viiel laupäeval: 10., 17., 24. ja 31. juulil ning 7. augustil ajavahemikus kell 11–18. Kõigil, kes soovivad disainiturule kauplema tulla, palutakse täita taotlusvormid hiljemalt 15. juuniks. Taotluse esitamine ei taga müügikohta ega -õigust.

Igaks laupäevaks oodatakse osalema kuni 20 disainerit. Kauplemistaotlusi võib saata nii üksikuteks kuupäevadeks kui ka kõikideks laupäevadeks täites vastavate kuupäevade taotlusvormid.

Turul osalemise tasu on 20 eurot ning see sisaldab müügiplatsi ja müügiinventari renti üheks laupäevaks. Autovabaduse puiestee disainiturgudele on lubatud osalema need kauplejad, kes on Tartu linnavalitsuse raamatupidamisteenistuse poolt väljastatud osalustasu arve õigks ajaks tasunud.

Valituks osutunud kauplejatega võetakse e-kirja teel ühendust hiljemalt 21. juunil. Eraldi teavitust ei saadeta neile, kes valituks ei osutunud.

Registreerimisinfo leiab lehelt https://toimunudtartus.ee/autovabaduse-puiestee-disainiturg/.

Autovabaduse puiestee on avatud 9. juulist 8. augustini. Korraldajad jälgivad pidevalt viiruse leviku olukorda ja lähtuvad sellest programmi kavandamisel. Rohkem infot ürituse kohta leiab kodulehelt www.tartu.ee/autovabadus.

2020. aastal esimest korda toimunud autovabaduse puiesteel käis kuu aja jooksul üle 150 000 külastaja ning toimus rohkem kui 200 üritust, etteastet, vestlust, kohtumist, minikontserti ja töötuba.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles