Huvilisi oodatakse tänasest algavatele välitreeningutele

Tartu Postimees
Copy
Tartu linn alustab taas tasuta välitreeningutega täiskasvanutele.
Tartu linn alustab taas tasuta välitreeningutega täiskasvanutele. Foto: Tartu linnavalitsus

Tartu linn alustab taas tasuta välitreeninguid täiskasvanutele. Treeningud toimuvad esmaspäeviti kell 18.30– 20 Anne kanali ääres välijõusaali platsil. Esimene treening on täna.

Välitreeningutele on oodatud nii algajad, kes vajavad esmaseid nõuandeid treeningute alustamiseks, kui ka edasijõudnud, kes soovivad lisaks jõusaali võimalustele proovida treeningut vabas õhus. Kõigile osalejatele leitakse võimetekohased harjutused ja sobiv treeningukoormus. Vastavalt kehtivatele piirangutele osalejaid hajutatakse.

Välitreeningud toimuvad igal esmaspäeval kuni 27. septembrini, kokku 22 korda. Igal esmaspäeval kell 18.30–20 on Anne kanali äärsel välijõusaali platsil kohal OÜ Fysiocentrumi füsioterapeut, kes õpetab vastavalt osalejate soovidele ja vajadustele kasutama treeninguvahendeid, aitab korrigeerida harjutuste sooritust ning nõustab treeningukava koostamisel. Treeningul läbitakse soojendus, põhitreening ja lõdvestus. Lisaks treeningule aitab füsioterapeut hinnata kehalist võimekust, et oleks näha, kas tehtud treeningust on kasu.

Treeningutele ei pea ennast ette registreerima ning huvilised saavad liituda jooksvalt. Väga karmide ilmaolude (paduvihm ja äikesetorm) korral jääb treening ära, sellest teavitatakse ka Tartu linna kodulehel ja Facebooki lehel. Olenevalt osalejate arvust ning kehtivatest piirangutest hajutatakse osavõtjad platsil.

Treeningud on osalejatele tasuta. Tartu linna rahalisel toel korraldab treeninguid OÜ Fysiocentrumi meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles