Piirissaarlased keelduvad vaktsiinist valiku puudumise tõttu

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Piirissaarlased saavad lasta end kodusaarel vaktsineerida 4. juunil. Vaktsineerimise soovist on teada andnud napilt kümme inimest.
Piirissaarlased saavad lasta end kodusaarel vaktsineerida 4. juunil. Vaktsineerimise soovist on teada andnud napilt kümme inimest. Foto: Kollaaž Artur Kuus

Tartu vald laseb selle nädala lõpus kõik Piirissaare püsielanikud nende soovi korral kodus vaktsineerida. Paraku enamik piirissaarlasi seda ei soovi ning mõne jaoks on juba ka lootusetult hilja.

Väike saar keset Peipsi järve ei ole jäänud koroonaviirusest puutumata. Ei ole selge, mis teid pidi viirus sinna jõudis, kuid üks eakas piirissaarlane suri paari kuu eest viirusega nakatumise järel ning saare poodniku Ruslan Iltsiku sõnutsi on veel kaks piirissaarlast koroonaviirusest tingitud tervisehädade tõttu haiglas.

Piirissaare poodnik vahendas, et koroonaviirusega nakatunud ja sellest tingitud tüsistuste tagajärjel surnud Irina oli küll üle kaheksakümne aasta vana, ning lisas, et praegu on haiglas Irina pereliikmed, kes on keskealised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles