Maasturimehed nurisevad RMK jäikuse üle

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Maasturiklubi esindajad Taiyo Kalliste (vasakul) ja Urvo Männama näitasid Tartu lennujaama lähistel kohta, kus RMK masinad on tee segi pööranud. Klubi liikmed seal aga sõita ei tohi.
Maasturiklubi esindajad Taiyo Kalliste (vasakul) ja Urvo Männama näitasid Tartu lennujaama lähistel kohta, kus RMK masinad on tee segi pööranud. Klubi liikmed seal aga sõita ei tohi. Foto: Sille Annuk

MTÜ Tartu Off-Road Klubi on tegutsenud 2007. aastast, mil viiel mehel turgatas pähe mõte luua kohalik maasturientusiastide organisatsioon. Aastate jooksul on nad korraldanud võistlusi, ühisüritusi ja väljasõite, klubihoones on koos ehitatud ka võistlusautosid.

Taiyo Kalliste (vasakul) ja Urvo Männama oleksid õnnelikud, kui saaksid seaduslikult kasutada RMK poolt rikutud metsateid.
Taiyo Kalliste (vasakul) ja Urvo Männama oleksid õnnelikud, kui saaksid seaduslikult kasutada RMK poolt rikutud metsateid. Foto: Sille Annuk

Hoolimata üha kasvavast fännide ringist pole Tartumaal sõitmiseks sobivat kohta kerge leida. Eramaadel enamasti sõita ei saa, sest mootorite mürin ei meeldi maaomanikele. Riigile kuuluvatel metsaaladel sõitmiseks on aga keeruline luba saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles