OTSE Kultuurikompass: Kuidas rääkida oma lugu?

Tartu Postimees
Copy
Kultuurikompass
Kultuurikompass Foto: Kultuurikompass

Eesti kultuurikorraldajad õpivad Euroopa kultuuripealinna eestvedamisel lugude jutustamise kaudu enda turundamist 27. mail kell 14–17, mil toimub Kultuurikompassi foorum «Kuidas rääkida oma lugu?». Lugude rääkimise tippeksperdid jagavad teadmisi ja kogemusi, kuidas luua lummav, eristuv narratiiv ning elamuste kaudu enda lugu rääkida.

Kultuurikompassi peakorraldaja Heigo Teder ütles, et eduka ürituse loomisel ja elluviimisel on selge sõnumi ja publikut köitva info jagamine vajalik oskus. «See, et me ise teame, kuivõrd head sündmust me parasjagu loome, on väga hea. Kuid sellest veelgi parem on, et seda teaksid ka kõik teised!»

Arutelu juht ja Tartu 2024 Lõuna-Eesti koordinaator Annela Laaneots ütles, et  haaratud kuulajad mõistavad tänu lugudele meie väärtushinnanguid ja lasevad end üritusel, teenusel ja mõtteviisil kaasa haarata.

Kultuurikompassil osalejad saavad eksklusiivselt tutvuda Lõuna-Eesti elamusi pakkuva teenusevahetusplatvormiga Kylas.

Fookuses on Lõuna-Eesti elamused ja lood, mis asetatakse nii Eesti kui rahvusvahelisse konteksti. Foorum läheb eetrisse Võru maakonnast, Suure Munamäe jalamil asuvast Suure Muna kohvikust.

Arutelu juhid on Tartu 2024 Lõuna-Eesti koordinaator Annela Laaneots ja SA Võrumaa Arenduskeskuse kultuurispetsialist Kristi Vals. Kogemusi jagavad kultuuriminister Anneli Ott, Heili Klandorf-Järvsoo (EAS), Eda Veeroja (Mooska suitsusaunatalu), Siret Campbell (Drakadeemia), Margus Timmo (Setomaa Liit), Edina Csüllög (FUFF) ning Aigi Young ja Kadri Moppel (KYLAS).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles