Täna saab alguse Tartu lastekaitsepäeva seiklusmäng

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Lastekaitsepäeva seiklusmängu stend Tartu Kaubamaja kõrval.
Lastekaitsepäeva seiklusmängu stend Tartu Kaubamaja kõrval. Foto: Tartu linnavalitsus

Alates tänasest, 25. maist saab osaleda Tartu linna lastekaitsepäeva raames toimuvas seiklusmängus, mis algab Tartu kaubamaja kõrvalt.

Mäng koosneb kolmest rajast, millel igaühel on viis punkti. Mängus võib osaleda nii individuaalselt, rühmade, perede kui ka kogu klassiga.

Seiklusmängu saab mängida kahel viisil: mobiilis ja paberil. Mobiilis mängimiseks on vaja alla laadida Actionboundi äpp, leida lastekaitsepäeva reklaampostamendilt QR-kood ja see mängu avamiseks sisse skannida. Paberversiooni saab endale aga küsida Tartu noorsootöö keskuse noortekeskustest nende lahtiolekuaegadel (täpsem info siit). Mängu saab mängida 25. maist 31. maini.

Kõikide osalejate vahel, kes on läbinud vähemalt ühe raja või viis punkti, loositakse välja põnevaid elamusauhindu. Auhinnad on välja pannud Must Kast, tagurpidimaja, Tartu seikluspark, jääajakeskus, Elistvere loomapark ja driftihall.

Seiklusmäng «Õues on mõnus» on Tartu noorsootöö keskuse loodud mäng ning osa samanimelise lastekaitsepäeva programmist, mis toimub 1. juunil üle Tartu linna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles