Ärinõuandla kutsub üles teada andma tublidest ettevõtetest

Tartu Postimees
Copy
"Parim ettevõtja 2019" võitjate autasustamine Dorpati konverentsikeskuses leidis aset mullu novembris.
"Parim ettevõtja 2019" võitjate autasustamine Dorpati konverentsikeskuses leidis aset mullu novembris. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Maakondlik arenduskeskus Tartu Ärinõuandla kutsub maakonna elanikke märkama oma valla tublimaid ettevõtjaid ning nendest kuni 20. juulini teada andma piirkonna arengusse kõige enam panustanud ettevõtteid, kes on toetanud kohalikku kogukonda, kogukondlikke algatusi, aidanud rajada mänguväljakuid, parke, spordiplatse, sponsoreerinud muid kohalikke tegevusi.

Teada võib anda ka näiteks oma tööandjast maapiirkonnas, kes näitab üles hoolimist oma töötajate vastu, muu hulga panustab töötajate koolitamisse, töökeskkonna parendamisse, töötajate tervise edendamisse või teeb muul viisil töötajate eluolu paremaks.

Ärinõuandla projektijuht Elo Mets sõnas, et tublidest ettevõtetest võivad teatada nii elanikud, kui ka ettevõtjad ise, ettevõtte töötajad või omavalitsused.

Sel aastal valitakse juba seitsmendat korda Tartu maakonna parimaid ettevõtteid. Konkurss Tartumaa Ettevõtluse Auhind on Tartu Ärinõuandla läbiviidav kõrgeim maakondlik tunnustus ettevõtjatele, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud Tartu maakonna elukeskkonda ja inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet ja sissetulekuid, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, investoritele. «Konkurss on aidanud kaasa ka maakonna positiivsele ja tasakaalustatud arengule,» lisas Elo Mets.

Konkursi käigus autasustatakse tublimad ettevõtjaid kolmes kategoorias. Tartumaa edendaja tunnustuse saab Tartu maakonna ettevõtjat, kes panustab enim piirkonna arengusse, toetab kohalikku kogukonda ja kogukondlikke algatusi. Selle kategooria võitja valitakse üksnes Tartumaa elanike seatud kandidaatide põhjal.

Tartumaa parim tööandja tiitli saab Tartu maakonna ettevõte, kes on oluliselt panustanud oma töötajate heaolusse.

Tartumaa suurim investeerija tiitli saaja valitakse aastaaruannete põhjal. Määravaks saab möödunud aastal tehtud olulised investeeringuid oma tegevuse laiendamiseks ja töökohtade loomiseks Tartu maakonnas.

Lisaks tunnustamisele pidulikult gala-üritusel saab iga kategooria võitja auhinnaks 2000 euro ulatuses turundamise võimalust Postimehe erinevates kanalites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles