Elvas peeti Tartumaa tervisekeskuse sarikapidu

Lisete Reineberg
, ajakirjanik
Copy

Lääne-Tartumaa inimestele mõeldud Tartumaa tervisekeskus valmib peagi. Täna tõi tervisekeskuse juhataja Peeter Laasik keskuse sarikatelt alla ehitajate pärja.

Energia ja Ehitus OÜ töömehed annavad Elva haigla juurdeehitusena valmiva tervisekeskuse esimese järgu Elva ja ümberkaudsete valdade rahva käsutusse tänavu septembri keskel.

Esmalt avatakse kabinetid kuuele perearstile, kaheksale pereõele, vaimse tervise õele, füsioterapeudile ja laiendatakse koduõendusteenust. Lepingud on praeguseks sõlmitud kolme perearstiga. 

Keskus valmib täielikult enne tänavusi jõulupühi, kui avatakse vastuvõturuumid töötervishoiu arstile, ämmaemandale, psühholoogile ja rehabilitatsiooniteenustele.

Euroopa liidu, Elva valla ja Elva haigla ühisel rahastusel valmiva tervisekeskuse maksumuseks kujuneb ligi 1,4 miljonit eurot. Üle miljoni euro tuleb Euroopa ühisest fondist, ülejäänud Elva vallalt, mis panustab ehitusse kuni 250 tuhat eurot, ja Elva haiglalt. 

Elva tervisekeskus hakkab pakkuma arstiabiteenust rohkem kui 23 000 inimesele Elva linnas ja vallas, Tartumaal Nõo ja Kambja vallas ning Valgamaal Otepää vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles