Politsei otsib täna hommikul Riia ringil juhtunud õnnetuse pealtnägijaid

Lenel Karu
, reporter
Copy
Politsei saabumisel ei olnud sündmuskohal kedagi.
Politsei saabumisel ei olnud sündmuskohal kedagi. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Täna hommikul kella 8.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartus Riia ringil, kui kokku põrkasid sõiduautod Ford Galaxy ja Ford Focus. Selle õnnetuse üksikasjade selgitamiseks palub politsei hommikusel tipptunnil avariid pealt näinud inimeste abi.

Kõigil, kel on infot liiklusõnnetuse kohta või kes omavad liiklusõnnetusest pardakaamera videot, palutakse sellest avariipolitseinikele teada anda kas telefonil 730 8814 või meili teel louna.ate@list.politsei.ee.

Politsei sõnul on Riia ring üks õnnetusterohkemaid liiklussõlmesid kogu Eestis. «Liiklusohtlikke olukordi tekib seal ristmikul keskmiselt ühes tunnis mitu tükki. Probleem on peaasjalikult see, et ringristmikule sõites ei varuta piisavalt aega, vaid nõelutakse kiirendusega teistele sõidukitele ette. Samuti on probleeme reastumisega – ei jälgita märke, millisest reast ja kuhu on lubatud maha pöörata,» selgitas PPA pressiesindaja Ragne Keisk. 

«Et ringristmikud, olenemata asukohast, on liiklejatele üks suuremaid peavalusid, tuleb seal liigeldes olla äärmiselt hoolas, koondada oma tähelepanu ainiti juhtimisele ning juhinduda liikluskorraldusvahenditest ja reeglitest. Ringristmikule lähenedes on soovituslik vähendada kiirust ning hoida mõtted liikluses, käed roolil ja olla valmis reageerima ootamatutele olukordadele,» lisas ta.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

730 8850 / 5912 5457

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles