Tasku keskus sai uue juhi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tasku keskus Tartus
Tasku keskus Tartus Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Estiko grupp andis teada, et Tasku keskust asus täna juhtima Liiu Matikainen, kes varem töötas Tasku keskuse ja Estiko grupi turundusjuhina.

Keskuse endine juht Annika Oja lahkus ametist poolte kokkuleppel, mis tulenes Tasku keskuse juhtimisstruktuuri muudatustest.

Keskuse uus juht Liiu Matikainen sõnas, et seda väljakutset vastu võttes ei saa ta üle ega ümber sellest, et on töötanud Taskus ja kinnisvaravaldkonnas üle kümne aasta ja sellest enam kui viis aastat kuulunud turundusjuhina Tasku meeskonda. «Tasku on nende aastate jooksul olnud minu jaoks töö- ja ostukoht, aga ka kohtumiste ja sündmuste pidamise koht, rääkimata paljudest mugavusteenustest, mida ma keskuses tarbin,» lausus Matikainen.

Tasku keskuse uus tegevjuht Liiu Matikainen.
Tasku keskuse uus tegevjuht Liiu Matikainen. Foto: Mall Kullamaa

«Ligi 13 aastat tagasi avatud Tasku on minu silmis olnud alati kõige ägedam keskus nii oma sisu, asukohast tulenevate võimaluste kui ka väljanägemise poolest ja tegevjuhi roll annab mulle väga hea võimaluse Taskule väärilist tulevikku kujundada,» lisas ta.

Matikainen on viimased poolteist aastat juhtinud Estiko grupi turundust, viimased viis aastat olnud Tasku turundusjuht ja enne seda töötanud Estikos kinnisvara projektijuhi ja turundusspetsialistina. Ta on lõpetanud Tartu ülikooli majandusteaduskonna bakalaureuse- ja magistriõppe cum laude.

Lähipäevil kuulutatakse välja avalik konkurss Tasku turundusjuhi positsiooni täitmiseks.

Tasku keskuses on üle 48 000-ruutmeetri pinda, mida üürib enam kui viiekümmend kauplust, teenindusasutust, bürood ja meditsiinikeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles