Täna algas Tartu noorte töömalevasse registreerimine

Tartu Postimees
Copy
Malevlased.
Malevlased. Foto: Paul Poderat/lõuna-eesti Postimees

Täna, 17. mail kell 12 alustati registreerimist selleaastasesse Tartu noorte töömalevasse. Töömalevasse saavad kandideerida Tartu linna sissekirjutusega noored vanuses 13–19-aastat. Registreerimine on avatud 23. maini. Sel aastal on planeeritud malevarühmi 17 ning tööd saab eeldatavalt 210 noort.

Malevarühmad on üleval Tartu noorsootöö keskuse kodulehel aadressil https://tntk.tartu.ee/tartu-noorte-toomalev/ruhmad/.

Osalemine malevas on hea võimalus saada esimene töökogemus toetatud ja turvalises keskkonnas. Töötatakse rühmades ning noored saavad niimoodi ka meeskonnatöö kogemuse. Lisaks saavad nad võimaluse arendada sotsiaalseid oskusi, sest pärast tööd toimuvad ühistegevused.

Malevlaste peamised tööülesanded on heakorratööd, abitööd teeninduses, talus, ürituskorralduses ning aia- ja põllusaaduste korjamine. Tööandjateks on omavalitsused, mittetulundusühendused, äriühingud, FIEd ja äriorganisatsioonid. Tööpäevad kestavad sõltuvalt vanusest ja tööandja võimalustest neli kuni kuus tundi tööpäevas. Töö malevarühmades kestab olenevalt rühmast 7–21 päeva.

Malevasse saab registreerida Spoku keskkonnas https://tartu.ee/kotoetused/malev.

Täpsem info registreerimise kohta https://tntk.tartu.ee/tartu-noorte-toomalev/registreerimine/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles