Heategevuslik Ihaste metsajooks kogub toetust Pepleri ravikoduks

Lenel Karu
, reporter
Copy
Eile algas virtuaalne Ihaste metsajooks, mis kuulub  SmileRun jooksusarja ja mille raames toetatakse Herbert Masingu miljööteraapilist Pepleri ravikodu lastele psühholoogilise abi teostamiseks.
Eile algas virtuaalne Ihaste metsajooks, mis kuulub SmileRun jooksusarja ja mille raames toetatakse Herbert Masingu miljööteraapilist Pepleri ravikodu lastele psühholoogilise abi teostamiseks. Foto: Erakogu

Eile algas virtuaalne Ihaste metsajooks, mis kuulub SmileRuni jooksusarja ja mille raames toetatakse Herbert Masingu miljööteraapilist Pepleri ravikodu lastele psühholoogilise abi pakkumiseks. Jooks vältab 13.–20. mail ning viiekilomeetrise distantsi saab läbida looduslähedasel märgistatud rajal Ihaste puhke- ja spordialal või osaleja vabalt valitud rajal. 

Ihaste metsajooksu märgistatud rada kulgeb Ihaste metsas ning selle äärealadel ja on sobilik nii jooksmiseks kui ka jalutuskäiguks. Tulemuse saab salvestada isikliku spordikella või rakendusega, kuid Ihaste rada läbides on võimalik aeg kirja saada ka korraldajate pakutava ajavõtukiibi süsteemiga.

Varem registreerunud võistleja saab endale puutevabalt võtta stardi juures olevast kapist isikliku numbri ning kohapeal oleva kiibilugejaga mugavalt oma aja fikseerida. Sel moel ei ole osalemiseks vaja spordikella ega mobiiltelefoni. Osalustasudest kogutud annetustega toetatakse koos Tartu ülikooli kliinikumi lastefondiga Pepleri ravikodu lastele psühholoogilise abi andmist. Pepleri ravikodu on loodud raske ning püsiva psüühikahäiretega noortele, kellele on asutuses loodud kodune ning turvaline keskkond, kus neid aitavad terapeudid ning pedagoogid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles