Koolid otsustavad, kes õpivad klassis, kes õues, kes kodus

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kivilinna kooli direktor Karin Lukk ootab eeloleval esmaspäeval kõiki õpilasi koolimajja õppima, kuid kool tuleb vastu ka neile õpilastele, kelle vanemad soovivad kaugõppe jätkumist.
Kivilinna kooli direktor Karin Lukk ootab eeloleval esmaspäeval kõiki õpilasi koolimajja õppima, kuid kool tuleb vastu ka neile õpilastele, kelle vanemad soovivad kaugõppe jätkumist. Foto: Sille Annuk

Esmaspäevast lubab valitsus kõikidel lastel taas kooli minna. Tartus, kus koroonaviirusega nakatumine on viimase kahe nädalaga tõusnud, ollakse koolides kontaktõppele lubamisel ettevaatlik.

Kivilinna kooli direktor Karin Lukk möönis, et nakatumisnäitajate tõusu vaadates on kool valmis erikokkulepeteks. «Kooli avame kõigile õpilastele, kuid juba praegu on osa lapsevanemaid andnud mõista, et sooviksid distantsõppe jätkumist,» sõnas Lukk.

Kivilinna kooli juhtkond arvestab ja austab lapsevanemate soovi, kuid kooli direktor sõnas, et iga õpilase puhul lähtutakse õpilase vajadusest. «Kui on teada, et laps ikkagi vajab rohkem juhendamist ja järeleaitamist, siis soovitame lapsel kooli tulla,» märkis Lukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles