Raudteeremondid toovad 15. maist Jõgeva ja Tartu vahele osaliselt bussid

Tartu Postimees
Copy
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tabivere-Kärkna raudteelõigu remonditööde tõttu muutuvad eelolevast laupäevast Tartu ja Valga liini rongide sõiduplaanid. Õhtustel reisidel tuleb teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti Jõgeva ja Tartu vahel kasutada bussi.

Eesti Raudtee jätkab Tapa-Tartu raudteelõigu rekonstrueerimist, et tulevikus kulgeks rongisõit veelgi sujuvamalt ja kiiremalt.

«Algavad remonditööd mõjutavad sõiduplaani ja reisijaid õnneks tavapärasest vähem. Et teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti ei saa õhtusel ajal rongid Jõgeva ja Tartu vahel sõita, tuleb nendel päevadel siiski paar ekspressrongi käigust ära jätta ning osa teiste õhtuste rongide teekonnast bussiga läbida. Remondipäevadel ei ole käigus kell 18.53 Tartust ning kell 20.55 Tallinnast väljuv rong, Jõgeval tuleb bussi ümber istuda kell 17.43 ja kell 19.14 Tallinnast väljuvate rongide puhul. Ka õhtul viimasena Tartust väljuv rong on kuni Jõgevani asendatud bussiga, väljub kell 20.15,» kirjeldas sõiduplaani muudatust Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

«Kuna bussid on rongidest aeglasemad, muutuvad ka väljumis- ja saabumisajad. Samuti tuleb teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti muuta Valga liini õhtuste rongide aegu, et endiselt oleks võimalik ka ühendus Tallinnaga,» lisas Kongo.

Hommikusel ja päevasel ajal saavad rongid sõita ning kehtib tavapärane sõiduplaan. Esmaspäeval, kolmapäeval ning suure nõudlusega reedel ja pühapäeval kehtib aga muudatusteta sõiduplaan kogu päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles