Estiko grupp sulgeb koroonakriisi tõttu Tartu kõige olulisema konverentsikeskuse ja annab ruumid spordiklubile (8)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kristo Seli sõnas, et koroonapandeemia andis keskusele tõuke uueneda. Tühja konverentsikeskuse täidavad sügisel trenažöörid.
Kristo Seli sõnas, et koroonapandeemia andis keskusele tõuke uueneda. Tühja konverentsikeskuse täidavad sügisel trenažöörid. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Estiko grupp sulgeb Dorpati konverentsikeskuse. Selle asemel hakkab sügisel samas kohas tööle ööpäev läbi avatud spordiklubi Gym, mis kuulub MyFitness grupile.

Grupi juht Kristo Seli ütles, et konverentsikeskuse sulgemine tulenes soovist keskust uuendada ning koroonaviirusest tingitud olukord turisminduses andis selleks olulise tõuke.

«Oleme alati soovinud olla teerajajad ja teinud julgeid otsuseid. Praegu me ei usu konverentsiturismi kiiresse taastumisse. Dorpati hotelli jaoks on see emotsionaalne otsus, kuid Taskule annab jällegi suurepärase võimaluse keskuse uuendamiseks,» lausus Seli.

Seni konverentsikeskust teeninud ruumides avab spordiklubi MyFitness grupp. Selle juht Erkki Torn sõnas, et sealsed kõrgete lagedega ruumid teevad tulevase klubi täiesti unikaalseks. «Meil tuleb väga suur ja avar funktsionaalala. Lisaks saame treeninguteks ja lõõgastumiseks ära kasutada terrassi. Selline võimalus on vaid väga vähestes klubides üle maailma,» kirjeldas ta.

Loe pikemalt homsest Tartu Postimehest.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles