Juhuslik mööduja leidis koos koeraga kaotsi läinud naise maantee pervel kükitamas

Tartu Postimees
Copy
Politsei
Politsei Foto: Arved Breidaks

Politsei asus lähedaste palvel teisipäeva õhtul otsima 67-aastas naist, kes oli lahkunud samal päeval koos väikese koeraga oma kodust Tartus Pikal tänaval teadmata suunas ega olnud naasnud.

Et kadunud naisel võib esineda mäluprobleeme, oletasid otsijad, et tal võib olla raskusi kodutee leidmisega. Seepärast andis politsei avalikult teada tema tundemärgid ja palus neil, kes juhuslikult peaks sellisele kirjeldusele vastavat naist kohtama, jääda abi saabumiseni tema juurde.

Korrakaitsjad said juba esimese tunni vältel mitu vihjet, et otsitavat naist on päeva jooksul küll ühes, küll teises kohas nähtud. Viimane teade tuli mehelt, kes ütles, et sõitis äsja autoga mööda Tartu-Räpina-Värska maanteed ning nägi Kastre vallas teeservas kükitamas kirjeldusele vastavat naist, koer kõrval.

Patrull läks asja kontrollima ja selgus, et tegu ongi otsitavaga. Ta oli kodust jõudnud enam kui kümne kilomeetri kaugusele. Naine meditsiinilist abi ei vajanud ja politsei viis ta koju lähedaste hoole alla.

Nii politsei kui lähedased tänavad kõiki, kes vihjeid jagasid. Iseäranis suur tänu kuulub Reimole, kes naise leidis ja abi saabumiseni tema juurde jäi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles