Linnaarhitekt Tiit Sild siirdub isapuhkusele

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sild
Tiit Sild Foto: Pm

Juba mõnda aega liikunud sahinad, et Tartu linnaarhitekt Tiit Sild (pildil) lahkub töölt, on leidnud vähemalt osaliselt kinnitust.

Hiljuti tütre isaks saanud Sild kavatseb siirduda märtsi lõpus pikale vanemapuhkusele, mis kestab tema sõnul vähemalt poolteist aastat.

Kas 2005. aasta algusest Tartu linnaarhitektina töötanud Sild seejärel ametisse naaseb, ei ole selge.

Varem on Tiit Sild öelnud, et pigem kaldub ta lõpliku lahkumise poole. Eile ütles ta ameti maha paneku kohta, et eks ole juba oldud ka, kuid otsustamiseks on veel piisavalt aega ja ta ei soovi konkreetset vastust anda.

Igal juhul on linnavalitsus nüüd asunud uut linnaarhitekti otsima ja abilinnapea Raimond Tamm ütles, et Sild on lubanud otsingutele kaasa aidata.

Tamm lausus, et linnavalitsusel ei ole kindlasti Tiit Sillale selliseid etteheiteid, mis võiksid põhjustada tema lahkumise. «Ei ole seda ka vihjatud, soovitatud ega taotletud,» kinnitas Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles