Oskar Lutsu nimeline linnaraamatukogu otsib direktorit

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Tartu linnaraamatukogu (vasakul) lähedal Emajõe kaldapargis asub Oskar Lutsu skulptuur, mille autorid on skulptor Aulin Rimm ja arhitekt Allan Murdmaa.
Tartu linnaraamatukogu (vasakul) lähedal Emajõe kaldapargis asub Oskar Lutsu skulptuur, mille autorid on skulptor Aulin Rimm ja arhitekt Allan Murdmaa. Foto: Raimu Hanson

Tartu linnavalitsuse personaliteenistus on andnud teada, et Oskar Lutsu nimeline linnaraamatukogu otsib uut juhti, kes peab tegelema raamatukogu tulemuslikkuse ja pideva arenguga. Direktoriametisse kandideerida soovijatelt oodatakse endast teatamist hiljemalt 25. mail.

Tänavu jaanuaris asus linnaraamatukogu juhtima Krõõt Kaljusto-Munck, kes on ametisse nimetatud esialgu seniks, kuni on selgunud nüüd välja kuulutatud direktorikonkursi tulemused. Ta on töötanud varem linnaraamatukogu asedirektori ja hiljem ka arendusjuhina ning on asendanud endist direktorit Asko Tammet tema äraolekuaegadel.

Enne Krõõt Kaljusto-Muncki oli samas ametis Piret Talur, kes aga esitas detsembris lahkumisavalduse, põhjuseks tervislikud põhjused. Linnavalitsus oli Taluri pannud ametisse juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles