Hommiku saabudes oli suur osa Jõgevast ikka vooluta (2)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Katkestuste kaart Elektrilevi veebilehelt näitas kell 7.39, et suur hulk Jõgeva linnast on endiselt vooluta.
Katkestuste kaart Elektrilevi veebilehelt näitas kell 7.39, et suur hulk Jõgeva linnast on endiselt vooluta. Foto: Kuvatõmmis

Olgugi et Elektrilevi lubas tänase päeva hommikutundideks Jõgevamaal elektriühenduse taastada, ei olnud hommikuks suurel osal Jõgeva linnas elektrivoolu.

Elektrilevi katkestuste kaart näitas, et kell 7.39 oli vooluta endiselt üle 2000 Jõgeva linna majapidamise. Nende hulgas ka lasteaiad, mitu poodi ja haigla. Samas ei ole haiglas elukorraldus voolu puudumise tõttu häiritud, sest eilsest käivitati seal uhiuus varugeneraator, mil on piisav küttevaru.

Jõgeva vallavalitsus vahendas kell 8 Elektrilevist tulnud infot, et elektrivool proovitakse taastada lähema paari tunni jooksul. Esialgse prognoosi järgi peaks vool ka Jõgeva linnas taastuma kella 13ks. Veevarustus on Jõgeva vallavalitsuse andmeil Jõgeva linnas tagatud.

Kell 10.30 vahendas aga vallavalitsus Facebookis, et elamiste ja asutuste vooluvõrku lülitamisega läheb arvatust kauem aega. Objektide pingestamist alustatakse kell 12.

Kella 9 paiku täitub suurel osal Jõgeva elanikel 24 tundi voolukatkestuse algusest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles