RAADIOSAADE ⟩ Urmas Klaas: Süku jõudmine kulka rahastatavate objektide hulka oleks igati loogiline (1)

Tartu Postimees
Copy
Urmas Klaas
Urmas Klaas Foto: Margus Ansu

27. aprilli pärastlõunal eetris olnud raadiosaates «Vahetund Tartu Postimehega» vastas Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba küsimustele  linnapea Urmas Klaas.

Kui saate esimene pool oli pühendatud Tartu ja tartlaste hakkamasaamisele endiselt kestva koroonakriisiga, siis teises pooles keskenduti keskpargi alale kavandatava südalinna kultuurikeskuse teemale. Seejuures rõhutas Klaas vastuseks kriitikutele, et linnavõim pole kunagi seadnud eesmärgiks rajada suurt uusehitist pargi asemele, vaid nii, et oluline osa haljasalast säiliks ning moodustaks hoonega toimiva terviku.

Ühtlasi avaldas Klaas veendumust, et riigikogu kultuurikomisjon langetab lähipäevil otsuse, millised objektid saavad eelolevatel aastatel kultuurkapitalilt ehitusraha kui riiklikult olulised objektid. Võimalust, et Tartu kultuurikeskus on nelja väljavalitu hulgas, hindas linnapea igati loogiliseks.

«Vahetund Tartu Postimehega» on Kuku Tartu sagedusel (100,2 MHz) ja Otepää sagedusel (102,4 MHz) otse-eetris igal teisipäeval kell 13. Seda saab järele kuulata raadiojaama veebilehelt ja nutirakendusest, samuti Spotify keskkonnas ning iPodcastina.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles