Tartu ei küsi aprilli lõpuni lasteaia kohatasu

Lenel Karu
, reporter
Copy
TRT02: LASTEAED ANNIKE : TARTU  EESTI   15APR21 
Eesti keele õpe vene lasteaias Annike. Pildil liikumistund.
 sa/Foto SILLE ANNUK / TARTU POSTIMEES
TRT02: LASTEAED ANNIKE : TARTU EESTI 15APR21 Eesti keele õpe vene lasteaias Annike. Pildil liikumistund. sa/Foto SILLE ANNUK / TARTU POSTIMEES Foto: Sille Annuk

Mais alustab valitsus koroonapiirangute leevendamist, kuni selle ajani palub Tartu linn vanematel lapsi lasteaeda või -hoidu mitte tuua ning pikendab seetõttu aprilli lõpuni perioodi, mille eest lasteaia kohatasu ei küsita.

Tartu linnavalitsus pole lapsevanematelt küsinud lasteaia kohatasu 11. märtsist ning pikendas 25. aprillini kehtima pidanud perioodi 30. aprillini.

«Valitsus asub lisameetmeid ja piiranguid leevendama mais ning seetõttu pikendab linnavalitsus kohatasule kehtivaid põhimõtteid aprillikuu lõpuni. Lapsevanemad on teinud ära suure töö, et viiruse levikut lasteaedades pidurdada. Endiselt palume jätta võimaluse korral lapsed koju, kuid rühmad on avatud kõigile nendele lastele, kelle hoidu ei saa teisiti korraldada,» ütles linnapea Urmas Klaas.

Kohatasu mitteküsimine laieneb nii lasteaias kohal käivatele kui ka koju jäetud lastele. Lasteaias kohal käivate laste eest tuleb endiselt maksta lasteaia toiduraha. Kohatasu vabastus kajastub maikuu arves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles