VIDEO ⟩ 11-aastaseks saanud poiss tähistas sünnipäeva autoroolis

Tartu Postimees
Copy

Nädala alguses levis sotsiaalmeediaplatvormil Snapchat video, kus oma 11. sünnipäeva tähistanud poiss sõitis autoroolis. See leidis aset Kastre vallas Kurepalus.

Videos on näha, kuidas 11-aastane poiss on autoroolis ja kõrval istuv poiss filmib olukorda. Kaassõitja väitel kiirendas juht äsja auto saja kilomeetrini tunnis.

Mõnda aega hiljem võttis politsei ühendust poisi isaga, kes tõdes, et juba ootas korrakaitsjate kõnet. Tartu politsei piirkonnavanem Anti Peiponen ütles, et isa oli väga kohkunud, kuna oli ise see, kes poja rooli lubas.

Politseiniku küsimuse peale, miks nii käituti, ütles isa, et tahtis pojale sünnipäeval heameelt valmistada, sest poiss oli väga soovinud autoga sõita.

Isa väitis, et tegemist oli üksikjuhtumiga. Seejuures vestles politseinik isaga pikalt ja selgitas, millised on ohud lapsele ja teistele liiklejatele. «Rääkisime, et sõidurõõmu saab lastele pakkuda, aga selleks valiti igati vale koht ja viis. Soovitasime teinekord minna hoopis kõrvalkülas asuvasse Lange motokeskusesse,» ütles Peiponen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles