Suletud restoranide teenindajad töötavad nüüd kulleritena

Lisete Reineberg
, ajakirjanik
Copy
Mikk Valtna (vasakul) ja Martin Sõgel panid restoranides Pepe’s ja Kolm Tilli tööle oma kulleriteenuse. Ka nad ise veavad toitu linnas laiali.
Mikk Valtna (vasakul) ja Martin Sõgel panid restoranides Pepe’s ja Kolm Tilli tööle oma kulleriteenuse. Ka nad ise veavad toitu linnas laiali. Foto: Sille Annuk

Ajal, mil restoranid peavad koroonaviiruse tõttu uksed kinni hoidma ning saavad loota vaid toidu kaasaostmisele, tulevad kasuks nutikad lahendused. Toitu on lihtne kaasa müüa ju küll, aga mis saab siis teenindajatest, kes muidu, sära silmis, toidukoha saalis tellimusi vastu võtsid. Kas nad peavad töötute ridu täiendama?

Tartu restoranides Kolm Tilli ning Pepe’s Bistro & Social Club on mõeldud selle peale, et raskel ajal saaksid teenindajad töökoha alles hoida, aga ka soovijad saaksid toidu kätte. Nimelt on neis toidukohtades kasutusel oma kulleriteenus – teenindajad on ise kullerid.

Kõik sõidavad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles