Skulptuurid ja teisedki teosed ootavad ostjaid

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Uusvada oksjoni kalleima teose alghind on 19 999 eurot. See on installatiivne skulptuur «Tulge suudelge tulevase presidendi kätt» (250 x 200 cm, 2019).
Uusvada oksjoni kalleima teose alghind on 19 999 eurot. See on installatiivne skulptuur «Tulge suudelge tulevase presidendi kätt» (250 x 200 cm, 2019). Foto: SKUKT

Tartu kunstioksjon, mis pidi teist korda toimuma märtsi lõpus kunstimajas, lükkus edasi. E-kunstisalongi järjekordne kevadine enampakkumine käib telefonis ja kirjalikult. Paljude tartlastest kunstnike osalusel peetav esimene suur kunstioksjon Uusvada kultuuriküla toetuseks on esialgu veebis. Ei pruugiks lisadagi, et põhjus on koroona ja sellest tingitud piirangud.

Kunstimajas ja salongis

Vanemuise ja Akadeemia tänava nurgal kunstimaja monumentaalgaleriis võis 27. veebruarist iga soovija vaadata teist korda korraldatava Tartu kunstioksjoni töid tutvustavat näitust. Tartu kunstnike liidu ja galerii Art & Tonic esindajad valisid sellele 50 teost, mida oli ja on võimalik uurida ka veebiaadressil oksjon.kunstimaja.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles