Toidukuller: tellimused on ikka mäest üles

Armas Riives
, ajakirjanik
Copy
Kui Hardi Heinvere kolm aastat tagasi Wolti kullerina tööd alustas, vedas ta toitu laiali autoga. Masin läks aga rikki ja kiiresti tuli leida alla uued rattad. Nii läks käiku tema tüdruku lapsepõlvevelo.
Kui Hardi Heinvere kolm aastat tagasi Wolti kullerina tööd alustas, vedas ta toitu laiali autoga. Masin läks aga rikki ja kiiresti tuli leida alla uued rattad. Nii läks käiku tema tüdruku lapsepõlvevelo. Foto: Margus Ansu

Kui Hardi Heinvere (26) parasjagu ülikoolis geograafiat ei õpi, sõidab ta rattaga Wolti. Ta ütleb, et isegi kui leiab pärast kooli erialase töö, jätkab kasvõi õhtuti kullerina toiduvedu, sest kus veel saaks raha teenida lihtsalt rattaga sõites.

Nagu mullu märtsis, tegid tellimused ka nüüd, uute piirangutega suure hüppe. Keskmiselt saab Heinvere päevas 30 tellimust, märtsis tegi ta oma rekordi – pea tuhat sõitu. Kõige magusamad woltimise ajad on lõunad ja reede õhtud. Ühe tellimuse pealt saab kuller kolm eurot. Ka juttu sai Heinvere ajada alles pärastlõunal, sest lõunaajal oli tal vaja kohale toimetada 16 toidutellimust.

Hardi Heinvere, teie ratas on porine, kuulsin, kuidas see vändates krigises. Kui raske kulleri elu on?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles