Kliinikumis saab sel nädalal vaktsiini tuhat inimest, vabu aegu veel jagub

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kliinikumi vaktsineerimismeeskonna liige Gerli Mägi sättis eile pärastlõunal vaktsiinidoosid süstaldesse. Kel huvi ja vanus klapib, saab sel nädalal kliinikumis lasta endale kaitsesüsti teha.
 
Kliinikumi vaktsineerimismeeskonna liige Gerli Mägi sättis eile pärastlõunal vaktsiinidoosid süstaldesse. Kel huvi ja vanus klapib, saab sel nädalal kliinikumis lasta endale kaitsesüsti teha.  Foto: Kristjan Teedema

Eilsest laupäevani saab Tartu ülikooli kliinikumis taas koroonaviiruse vastu vaktsineerida. Sel nädalal jätkub seal doose tuhandele soovijale, kes on vanemad kui 65-aastased või üle 60 aasta vanad ja kuuluvad riskirühma. Eile pärastlõunal oli sihtrühmale veel vabu aegu saada. Möödunud nädalavahetusel jõuti aga kliinikumis kaitsesüstida üle tuhande inimese.

Vaktsineerimismeeskonna koordinaator Tiina Teder möönis, et vaktsineerima tulnud inimesed olid oma süsti kättesaamisest väga huvitatud, olenemata sellest, millise firma vaktsiini neile võimaldati.

Kliinikumi ravijuht Andres Kotsar vahendas omalt poolt, et kliinikumi vaktsineerimismeeskond on nüüdseks teinud ligi 19 000 koroonavaktsiinisüsti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles