Indrek Särje ja EKRE esimene kohtuistung jäi lühikeseks (5)

Armas Riives
, ajakirjanik
Copy
Endine EKRE Tartu piirkonna juht Indrek Särg heideti kaks aastat tagasi erakonnast välja. Nüüd nõuab ta kohtus väljaheitmise tühistamist, sest peab seda otsust ebademokraatlikuks ja ebaseaduslikuks.
Endine EKRE Tartu piirkonna juht Indrek Särg heideti kaks aastat tagasi erakonnast välja. Nüüd nõuab ta kohtus väljaheitmise tühistamist, sest peab seda otsust ebademokraatlikuks ja ebaseaduslikuks. Foto: Kristjan Teedema

Kaks aastat tagasi EKREst välja visatud partei endine Tartu piirkonna juht Indrek Särg nõuab kohtus väljaheitmise tühistamist, sest peab otsust ebademokraatlikuks ja ebaseaduslikuks. Esimesel kohtuistungil kaugele ei jõutud, arutati vaid tehnilisi küsimusi, kuid kõlasid ka esialgsed süüdistused.

Särg ei mõista, miks EKRE ta erakonnast välja viskas, sest selgeid põhjuseid pole talle esitatud. «Mulle on esitatud ainult paragrahvide udu, et ma olevat midagi rikkunud, aga mida? Mis asjaoludel?» ei mõista Särg. «Selleks ka andsin hagi sisse, et oleks vähemalt teada, miks mind välja visati.»

Süüdistusi seinast seina

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles