Tartu tänavatel alustati kevadkoristust

Tartu Postimees
Copy
Tänavapuhastusmasinad Tartu Raekoja platsil
Tänavapuhastusmasinad Tartu Raekoja platsil Foto: Sille Annuk

Eelmisel nädalal alustati Tartus sõidu- ja kergliiklusteede kevadkoristust, mis lõpetatakse sobiva ilma korral hiljemalt 12. aprilliks. 

Tartu linn laseb kevadkoristuse käigus puhastada kõik kõvakattega sõiduteed ja linna  hooldatavad jalg- ning jalgrattateed. Pärast kevadkoristust jätkatakse sõiduteede puhastamist suvise graafiku alusel.

Kinnistute ees olevaid kõnniteid peavad hooldama kinnistuomanikud. Linn juhib tähelepanu, et lehepuhuriga pole lubatud kõnniteid tolmust puhastada. Samuti pole lubatud puistematerjali ning prahti lükata puhastatud sõiduteele või rentslisse, sest tolm jääb sellisel juhul teedele ringlema. Kõnniteede korrashoidu kontrollib järelevalve osakond.

Tartu linn on koos Tartu majaomanike ühinguga paigaldanud linna sada puistematerjali konteinerit, millest majaomanikud on saanud talvel võtta graniitkillustikku. Kasutuskõlblik puistematerjal tuleb kokku harjata ja teelt eemaldada ning võimaluse korral ladustada, et materjali saaks kasutada ka järgmisel hooajal. Puistematerjali on hea kasutada ka näiteks aiateede remondil täitematerjalina. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles