Raatuse tänav jääb remondi tõttu mai lõpuni suletuks

Tartu Postimees
Copy
Vaade Raatuse tänavale
Vaade Raatuse tänavale Foto: Ove Maidla

Järgmisel nädalal, 5. aprillil algab Raatuse tänaval Pika tänava ja Puiestee tänava lõigus taastusremont. Tänav suletakse liiklusele kuni 7. maini. 

Ehitustööde ajaks suletakse töötsoon Pika tänava ja Puiestee tänava lõigus tavaliiklusele. Jaama tänava ristmik suletakse vaid asfaltimise ajaks, mis on planeeritud vahemikus 3. mai kuni 6. mai.

Ümber saab sõita Pika ja Pärna tänava kaudu. Bussiliini nr 2 ajutine teekond läbib Jaama, Pärna, Pikka ja Raatuse tänavat ning vastupidi. Jaama bussipeatused suletakse ja ajutised peatused paigaldatakse Jaama ja Pärna tänava ristmiku lähistele. Ööliinid kasutavad sama teekonda nagu liin nr 2. Bussiliinide ümbersuunamisega Pärna tänavale keelatakse seal autode parkimine ja peatumine.

Taastusremondi käigus saab Raatuse tänava sõidu- ja kergliiklustee uue katte 650 meetri ulatuses. Kokku asfalditakse umbes 20 000 ruutmeetrit teed. Ristmikel märgistatakse sõidukite ja jalgratturite ühine liiklusruum, mahasõitudel langetatakse äärekivi kahe sentimeetri kõrguseni ja ülekäigukohtades ülejäänud teega tasapinnaliseks. Ülekäiguradade ette paigaldatakse taktiilsed kivid vaegnägijatele.

Kohalikele elanikele tagatakse tööde ajal kinnistutele ligipääs. Aktiivne ehitus lõppeb hiljemalt 30. augustiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles