Terviseamet koostas Aivar Kokale väärteoprotokolli (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Aivar Kokk osales 17. jaanuari pärastlõunal peetud Jõgeva vallavolikogu istungil. Positiivse koroonaproovi andis ta päev hiljem.
Aivar Kokk osales 17. jaanuari pärastlõunal peetud Jõgeva vallavolikogu istungil. Positiivse koroonaproovi andis ta päev hiljem. Foto: Eili Arula

Riigikogu liige Aivar Kokk (Isamaa ) sai eelmise nädala lõpus terviseametilt kätte väärteoprotokollli karantiininõuete rikkumise eest.

Terviseamet alustas Aivar Koka suhtes väärteomenetlust jaanuari lõpus, mil selgus, et Kokk osales 17. jaanuaril Jõgeva vallavolikogu istungil, olles teadlik enda võimalikust nakatumisest. Positiivse koroonaproovi andis Kokk päev pärast volikogu istungit.

Kokal on õigus väärteoprotokolli kohta esitada vastulause. Seniks kuni vaidlustamise aeg pole läbi, ei saa ka protokolli sisu täpsemalt kommenteerida. Karantiininõuete rikkumise eest on maksimaalne karistus 200 trahviühikut ehk 800 eurot. Terviseameti Lõuna regionaalosakonna juhataja Tiia Luht sõnas eelmisel nädalal, et menetlus on veel pooleli ning pole selge, millal otsusele jõutakse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles