Münt ja Fudler kaitsevad Ajujahil Tartu au

Madis Perli
, videoreporter
Copy
Fudleri disainipoole eest vastutav Kerttu Jaansalu ja tegevjuht Rudolf Stenar Saluoks kartsid, et koroonakriisi tõttu polegi nende platvormi vaja, kuid nõudlus on hoopis suurenenud.
Fudleri disainipoole eest vastutav Kerttu Jaansalu ja tegevjuht Rudolf Stenar Saluoks kartsid, et koroonakriisi tõttu polegi nende platvormi vaja, kuid nõudlus on hoopis suurenenud. Foto: Madis Perli

Eesti suurimal äriideede konkursil Ajujaht pääsesid kümne parima hulka ka kaks Tartu noorte ettevõtet: looduslikke hambapesutablette tootev Münt Healthcare ja restoranides üle jäävat toitu päästa aitav Fudler.

Hugo Treffneri gümnaasiumi abiturientide rajatud õpilasfirmast välja kasvanud Mündi teekond Ajujahile on kestnud poolteist aastat. Esimene suurem katsumus oli Mündil 2019. aasta sügisel tudengite äriideede võistlus Kaleidoskoop, kus neil õnnestus pääseda finaali ning koguni võitjaks tulla.

Kaleidoskoopi oli jälgimas aga roheideede konkursi Negavatt projektijuht, kes kutsus Mündi edasi kandideerima Negavatti. Seal saadigi eriauhinnaks pääs Ajujahi saja parima hulka. «See on äge, et meil on igal võistlusel olnud mingi asi, mis meid on edasi viinud ja uue väljakutse avanud,» sõnas Mündi tegevjuht Marilin Berg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles