Tartu kultuurkapital kuulutas välja poolaastakonkursi

Tartu Postimees
Copy
Rahvatantsijad 2019. aasta novembris ERMis.
Rahvatantsijad 2019. aasta novembris ERMis. Foto: Kristjan Teedema

31. märtsini (kaasa arvatud) saab esitada taotlusi loome-, haridus-, teadus- ja sporditegevuseks ning kultuuriürituste korraldamise toetuste saamiseks.

Stipendiumi saab üksikisik taotleda loome- ja sporditegevuseks ning täiendkoolituseks. See on mõeldud, et aidata kaasa eri valdkondades tegutsevate loomeisikute loominguliste eesmärkide saavutamisele, sportlike võimete arendamisele ning erialasele enesetäiendamisele ja teadustegevusele.

Kollektiivid saavad küsida toetust konkurssidel, festivalidel ja võistlustel osalemiseks. Mittetulundusorganisatsioonid saavad taotleda toetust koolituste ja kultuuriürituste korraldamiseks. Toetuste andmise eesmärk on soodustada kultuurilist mitmekesisust Tartu linnas.

Füüsilised ja juriidilised isikud saavad taotleda stipendiumi või toetust tegevustele, mis toimuvad sellel aastal ajavahemikul 1. maist 31. oktoobrini. Tegevused peavad toimuma Tartus või olema muul viisil Tartuga seotud. Konkursi raames ei toetata linnaeelarvest finantseeritavate asutuste põhitegevust ja juba Tartu linna toetatud projekte.

Taotlusi saab esitada järgmistesse valdkondadesse:

  • helikunst
  • näitekunst
  • kirjandus- ja kirjastamine
  • kujutav- ja rakenduskunst
  • haridus ja teadus
  • rahvakultuur
  • kehakultuur ja sport

Taotlusi saab esitada paberil või elektrooniliselt Tartu taotluste esitamise ja menetlemise infosüsteemis. Eelistatud on elektrooniliselt taotluse esitamine (e-ankeet).

Eraldatavad stipendiumid ja toetused kinnitab Tartu kultuurkapitali nõukogu 24. aprilliks. Tartu kultuurkapitali poolaastakonkurssi rahastatakse Tartu linna eelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles