Marti Viilu: pärast kunstlumetegu ei tahtnud kaks nädalat lund nähagi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tähtvere spordipargi haldusjuht Marti Viilu võib juba veidi vabamalt võtta. Eeloleval nädalavahetusel on tal plaanis suusad alla panna ning teha mõned kiiremad sõidud kohalikel mägedel või Tähtvere kunstlumeradadel.
Tähtvere spordipargi haldusjuht Marti Viilu võib juba veidi vabamalt võtta. Eeloleval nädalavahetusel on tal plaanis suusad alla panna ning teha mõned kiiremad sõidud kohalikel mägedel või Tähtvere kunstlumeradadel. Foto: Kristjan Teedema

lmataat kinis meile üle pika aja korraliku talve. Tähtvere spordipargi haldusjuhile Marti Viilule tõi see ühtaegu rõõmu sest, sai kõikvõimalikud suusarajad spordiparki valmis ehitada, kuid samas andis lumerohkus ka palju pikemad ja tihedamad tööpäevad. Vahel tuli tööl olla öötundidel ning piltlikult öeldes hoida magades üks silm lahti.

Homme algab kevad. Kuidas teile Tähtvere spordipargis ringi vaadates tundub, kas tõesti algab kevad ka päriselt ja suusad võib keldrisse viia?

Kevad algab kalendri järgi nii või naa ja eks kevademärke ole juba looduses näha, aga talv meie suusaradadel veel kestab. Selle nädala külmakraadid lasevad endiselt Tähtvere spordipargis suusatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles